blomkålsboller – sunde og luftige blomkålsboller

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.


blomkålsboller – sunde boller med blomkål

Skønne boller der kan spises både morgen og aften.

Forberedelsestid: 10 min plus hævetid
Madlavningstid: 10 min
Serveringer: 10 boller

Ingredienser

270 g revet blomkål
4 dl vand
25 g gær
2 spsk olie
1 tsk salt
2 spsk honning
125 g grahamsmel
cirka 350 g hvedemel
½ dl græskarkerner eller solsikkekerner

Fremgangsmåde

Hak blomkålen i en minihakker eller i en blender.
Opløs gæren i vandet.
Tilsæt blomkål, olie, salt, honning og grahamsmel.
Rør hvedemelet i lidt ad gangen.
Ælt dejen godt igennem. Dejen skal være en anelse klistret.
Lad dejen hæve i 30 minutter.
Form dejen til 10 boller, læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og drys med kerner.
Lad bollerne efterhæve i 30 minutter under et fugtigt viskestykke.
Bag bollerne ved 200 grader i cirka 10 minutter.

0 kommentarer på “blomkålsboller – sunde og luftige blomkålsbollerAdd yours →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *