æggemuffins med pølser og tomater

Virkelige gode æggemuffins med pølser, ost, tomater og purløg.

De er velegnet til både morgenmad, brunch, frokost og aftensmad.

 

Som bonusinfo: lav en stor portion og frys de æggemuffins som du ikke får spist.

 

 

 

 

Forberedelses tid:
5 min
Madlavnings tid:
20 min Serveringer:
12 personer

Ingredienser:

8 æg

200 g hytteost eller revet mozzarella

200 g cherrytomater

1 bdt purløg

salt og peber

 

evt. lidt olie til at smørre muffinsformene

Fremgangsmåde

Slå æggene ud i et glas og dernæst hælder du det i en skål. på  den måde kan du holde bedre øje med at der ikke kommer æggeskaller i din æggemuffins.

Pisk æggene med en gaffel og tilsæt osten.

Skær pølserne i skiver.

Skyl cherrytomaterne og skær dem i halve.

Bland pølser, tomater og purløg i æggemassen og krydr med salt og peber.

Smør muffinsformene lidt olie og fordel fyldet i dem.

Bag i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter (afhængig afhængig  af ovnen)S

v

 

 

 

No votes yet.
Please wait...

0 kommentarer på “æggemuffins med pølser og tomaterAdd yours →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *