æggesalat

 

Æggesalaten er selvskrevet til påskebordet men kan også nydes i sandwich.
Forberedelses tid:
2 min
Madlavnings tid:
10 min Serveringer:
2 personer

Ingredienser:

4 hårkogte æg

100 g mayonnaise

100 g græsk yoghurt eller skyr

1 bdt purløg eller 1 pk karse

salt, friskkværnet peber og karry efter smag

 

Fremgangsmåde

Pil æggene og hak dem.

Rør mayonnaise og græsk yoghurt sammen og smag til med karry salt og peber. Hvis du bruger en mild karry, så kan du i hvert fald komme mindst 1 spsk karry i, men smag dig frem og find den rette mænkte.

Vend det meste af purløget i dressingen sammen med de hakkede æg og pynt salaten med resten af krydderurten.

 

 

0 kommentarer på “æggesalatTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *