Ananaskage

passer til eftermiddags kaffen.

Forberedelses tid:
20 min
Madlavnings tid:
35 min
Serveringer:
1 bradepande
Ingredienser

  • 100 g smør
  • 300 g sukker
  • 4 æg
  • 5 dl hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 2 dl ananasjuice
  • 4 stykker ananas fra dåse
Fremgangsmåde

Smelt smørret i mikroovnen.

Tilsæt det smeltede smør og sukker i en skål og rør til det bliver lidt og luftigt.

Rør æggene et ad gangen.

Bland bagepulver, vaniljesukker og mel i dejen  sammen med ananasjuice.

Skær ananas i stykker og vend dem i dejen.

Bag kagen ved 175 grader i 35 minutter.

 

 

 

0 kommentarer på “AnanaskageTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *