andebryst med selleriråkost

Julestemningen er ved at indfinde sig hos os. Er der julestemning ude hos jer?
Hvis ikke, så kan det være at denne ret kan hjælpe på det.

Forberedelses tid:
12 min
Madlavnings tid:
25 Serveringer:
2 personer

Ingredienser:

280 g andebryst
1 spsk olie til stegning
500 g knoldselleri
4 æbler
saft af 1 citron
50 g valnødder
2 spsk mayonnaise
1½ dl yoghurt
1 tsk sukker

Fremgangsmåde
Steg andebrystet først med skindet nedad i 10 minutter og dernæst den anden side i 5 minutter.
Tag kødet fra panden eller gryden og kom det på en tallerken. Krydder med salt og peber.
Skræl sellerien og skær det i tynde skiver.
Skær æbler i tynde stænger.
Bland æbler og selleri sammen i en skål og dryp saften af citronen over.
Hak valnødder og drys dem over æbler og selleri.
Rør alle ingredienserne til dressingen sammen og hæld den over salaten.

tip: brunkartofler og hjemmelavet rødkål passer naturligvis til retten.

0 kommentarer på “andebryst med selleriråkostTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *