avocado tzatziki

Lækker avocado tzatziki, der fx kan spises som dip, dressing til din salat eller som tilbehør til alt fra frikadeller og fisk til kylling, lam og andet kød.

 

Forberedelses tid:
00 min
Madlavnings tid:
10 min
Serveringer:
4 personer
Ingredienser

  • 2 agurker
  • 2 avocadoer
  • saften fra 1 limefrugt
  • 2 dl græsk yoghurt
  • 2 fed hvidløg
  • salt og peber
Fremgangsmåde

Skyl agurkerne og riv den på den grove side af rivejernet.

Skær avocadoerne i halve og fjern stenen og tag frugtkødet ud med en ske.

Mos avocadokødet med en gaffel og pres limesaften over.

Bland avocadokødet sammen med agurken i skålen.

Pres hvidløg og tilsæt græsk yoghurt.

Smag til med salt og peber.

 

Energifordeling:

Hele retten:

  • Kalorier – 855,4
  • Fedt – 58,7
  • Kulhydrat – 47,2
  • Protein – 25,1

Pr. pers:

  • Kalorier – 213,8
  • Fedt – 14,7
  • Kulhydrat – 11,8
  • Protein – 6,3

 

 

 

 

 

0 kommentarer på “avocado tzatzikiTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *