bananbrød

Har du et par modne bananer i overskud, som du ved, at du ikke når at få dem spist så forvandle dem til et bananbrød. Bananbrød er den amerikanske svar på banankage.

 

Forberedelses tid:
20 min
Madlavnings tid:
50 min
Serveringer:
et brød
Ingredienser

  • 45 g smør
  • 2-3 bananer
  • 1 æg
  • 100 g sukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 180 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • ½ tsk salt
Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 175 g.

Smelt smørret i et vandbad eller i mikroovnen.

Mos bananerne.

Bland bananerne og smørret sammen.

Pisk æg og sukker og vaniljesukker sammen.

Sigt mel, bagepulver og salt i æggeblandingen og rør godt.

Bland bananblandingen i dejen og rør godt.

Hæld dejen i en smurt brødform eller i en brødform beklædt med bagepapir. Bag bananbrødet i cirka 60 minutter.

Tip: bananbrød kan serveres som det er, men du kan også komme lidt smør på.

Er fryseegnet.

 

0 kommentarer på “bananbrødTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *