blomkålscouscous – en lækker blomkålssalat

revet blomkål, krydderurter, pinjekerner, og feta. Lyder det ikke skønt.

Denne blomkålscouscous kan serveres til stegt fisk og kylling. Du kan også nøjes med at spise den som en måltidssalat.

 

 

Forberedelses tid:
15 min
Madlavnings tid:
5 min Serveringer:
4 personer

Ingredienser:

1 blomkål
1 rødløg

1 håndfuld krydderurter

50 g pinjekerner

50 g rosiner

100 g fetaost

2 spsk olivenolie

salt og peber

 

 

Fremgangsmåde

Del blomkålen i buketter.

Hak løget.

Skyl krydderurterne.

Riv blomkålen på et rivehjern.

Hak løg og krydderurter fint.

Rist pinjekerner på en tør pande eller i ovnen til de er gyldne.

Vend blomkålscouscous med rosiner, fetaost, pinjekerner og olivenolie.

Smag salaten med salt og peber.

 

No votes yet.
Please wait...

0 kommentarer på “blomkålscouscous – en lækker blomkålssalatAdd yours →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *