blomkålsris

Blomkålsris er blevet en populær spise i forbindelse med at forskning har vist det er usundt at spise for meget stivelse.

Blomkålsris indeholder ikke ret meget kaloriere, og de er nemme at lave, og du kan sætte dit eget præ.

 

Servere blomkålsris til stortset alle retter hvor ris er inkluderet.

 

Forberedelses tid:
10 min
Madlavnings tid:
8 min
Serveringer:
4 personer
ingredienser

1 blomkål

  • krydderier efter smag f.x. løg, hvidløg, karry, chili, paprika, revet muskatnød og salt og peber
Fremgangsmåde

Fjern bladene fra blomkålen og riv blomkål på et rivejern.

Svits evt. krydderierne og løg i olie uden at det bruner.

Tilsæt blomkålen og svits yderligere i 5 minutters tid uden at det bruner. Så er risene klar til servering.

 

 

0 kommentarer på “blomkålsrisTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *