bønnesalat med feta



En rigtig forårssalat/sommersalat.
Servere salaten evt. til grillmad eller til vegetarfrikadeller.
Forberedelses tid: 2 min
Madlavnings tid: 5 min
Serveringer: 2-3 personer
Ingredienser:
250 g friske eller frosne bønner
2 små løg
100 g feta
marinade:
2 spsk olivenolie
1 spsk balsamicoolie
1 spsk honning
2 fed hvidløg
Fremgangsmåde
Rør marinaden sammen.
Kog bønnerne i cirka et par minutter. Og lad dem dryppe af.
Læg bønnerne i en skål.
Skær feta og løg i tern og kom dem i skålen med bønner.
Pres hvidløg.
Hæld marinaden over salaten.
tip Vi serverede salaten til vegetarfrikadeller.


Det vil være skønt hvis I har lyst til at skrive en kommentar til opskriften. hvilke salater kan I bedst lide?

No votes yet.
Please wait...

0 kommentarer på “bønnesalat med fetaAdd yours →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *