boller bagt uden gær

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Hjemmebagte boller smager bedst, især lune fra ovnen med smør og syltetøj.
Disse boller er lette at bage og de er bagt uden gær.
Prøv dem en eftermiddag til kaffen eller teen.

Forberedelses tid:
25 min
Madlavnings tid:
15 minutter Serveringer:
8 personer

Ingredienser:
300 g hvedemel
1 spsk bagepulver
100 g smør eller margarine
50 g sukker
2 æg
1 dl mælk

Fremgangsmåde
Bland hvedemel og bagepulver i en rørskål.
Smuldre smør eller margarine i melblandingen.
Tilsæt sukkeret.
Hæld mælk og æg i dejen ogælt dejen godt.
Form til 8 boller og pensl dem med mælk.
Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir eller en smurt bageplade.
Bag dem i 10-15 minutter på 200 grader varmluft.

10 kommentarer på “boller bagt uden gærAdd yours →

  1. Varmluft 200grader i 10-15min bliver de ret meget bagt efter min smag. Alm ovn samme tid og grader, så bliver de fine (efter min mening). Ellers dejlig nem opskrift på gode hurtige boller😊

    Rating: 5.0/5. From 1 vote.
    Please wait...
    Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
    1. Hej Nana. tak for kommentaren. jeg tror at det kommer an på ovnen men jeg skal helt sikkert prøve at bage bollerne på alm ovn.
      Tak fordi at du har lyst til at prøve vores opskrifter og følge os.

      Mvh Mohammed fra madsynet.dk

      Rating: 3.5/5. From 2 votes.
      Please wait...
      Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
  2. Dette er en syg opskrift!! Den kan bages bgstiv klokken 4 om natten, og stadig være velsmagende!!

    Rating: 5.0/5. From 1 vote.
    Please wait...
    Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
    1. Godt du kan lide opskriften og tak for din kommentar. Dejligt med feedback.

      Rating: 5.0/5. From 1 vote.
      Please wait...
      Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
  3. Er det meningen at bolle dejen er klistret?

    No votes yet.
    Please wait...
    Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
    1. Hej caroline. tak for spørgsmålet. ja men ikke for klistret. dejen skal være klistret men samtidig smidig. brug evt. mere mel hvis du ikke er tilfreds med dejen.
      Når du ælter kan du med fordel gøre dine hænder våde. så får du en bedre fornemmelse af dejen.

      skriv endelig hvis du har flere spørgsmål.

      Rating: 5.0/5. From 1 vote.
      Please wait...
      Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
  4. Jeg har skiftet noget af melet ud med havregryn. Det smager også godt. Og så er de liiidt sundere.

    Rating: 2.0/5. From 2 votes.
    Please wait...
    Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
    1. rigtig god ide. det må vi prøve. tak for rådet.

      Mvh madsynet.dk

      No votes yet.
      Please wait...
      Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
  5. Hvis man ikke har mælk, kan man mon så bruge havre drik/mælk? 😃

    No votes yet.
    Please wait...
    Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
    1. Havremælk kan man sagtens bruge. Jeg har dog ingen erfaringer med havredrik.

      Mvh mohammed fra madsynet

      No votes yet.
      Please wait...
      Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *