boller bagt uden gær

Hjemmebagte boller smager bedst, især lune fra ovnen med smør og syltetøj.
Disse boller er lette at bage og de er bagt uden gær.
Prøv dem en eftermiddag til kaffen eller teen.

Forberedelses tid:
25 min
Madlavnings tid:
15 minutter Serveringer:
8 personer

Ingredienser:
300 g hvedemel
1 spsk bagepulver
100 g smør eller margarine
50 g sukker
2 æg
1 dl mælk

Fremgangsmåde
Bland hvedemel og bagepulver i en rørskål.
Smuldre smør eller margarine i melblandingen.
Tilsæt sukkeret.
Hæld mælk og æg i dejen ogælt dejen godt.
Form til 8 boller og pensl dem med mælk.
Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir eller en smurt bageplade.
Bag dem i 10-15 minutter på 200 grader varmluft.

0 kommentarer på “boller bagt uden gærTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *