boller i karry

En rigtig klassiker som smager himmelsk og er børnevenlig.

Forberedelses tid:
15  min
Madlavnings tid:
50 min
Serveringer:
4 personer
Ingredienser

  • 500 g hakket oksekød eller svinekød
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk peber
  • 1 æg
  • 1 løg
  • 1 dl havregryn
  • 1 dl mælk
  • karrysauce:
  • 1 løg
  • 30 g smør
  • 2 spsk karry
  • 3 spsk hvedemel
  • 3-4 dl vand + en bouillonterning
  • 2 dl mælk eller 1 dl piskefløde
  • tilbehør: ris, rosiner og kokosmel
Fremgangsmåde

Kog ris.

Fars:

Kom kødet i en skål og tilsæt salt.

Pil løget, og riv det.

Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt kødet med hænderne.

Form til små kødboller.

Karrysauce:

Pil og hak løget fint.

Smelt smøret i en gryde.

Svits løget i gryden sammen med karry.

Rør melet i.

Hæld bouillon i gryden under piskning.

Tip: spar ikke på tilbehøret.

0 kommentarer på “boller i karryTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *