bouillonkartofler

Når vi for en gang skyld spiser kartofler, så skal der masser af salt på. De smager ikke af ret meget, hvis du ikke tilsætter salt, synes vi.

Vi har opfundet den dybe tallerken med denne opskrift. Sådan har vi det lige nu.

 

Vi serveret de her skønne kartofler til farseret blomkål og gulerødder Ala creme. Opskrifterne kan I snart finde på madsynet.dk

Forberedelses tid:
5 min
Madlavnings tid:
30 min
Serveringer:
3-4 personer
Ingredienser

  • 600 g kartofler
  • 3 dl vand plus 1 terning grøntsagsbouillon
  • 2 løg
Fremgangsmåde

Kartofler og løg skæres i tynde skiver og lægges lagvis i et ovnfast fad.

Hæld bouillonen over.

Kom fadet i ovnen i 30 minutter ved 200 grader(varmluft)

 

 

 

0 kommentarer på “bouillonkartoflerTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *