bradepandekage med bananer, mørk chokolade og blåbær

Dine gæster vil elske den. Og så er der nok til at flere kan få et ekstra stykke. Kagen er så svampet, at man er nødt til at tage et stykke mere.

Forberedelses tid:
15 min Madlavnings tid:
30 min Serveringer:
20 personer

Ingredienser:

4 æg
9dl sukker
4 bananer
saften af 1 citron
2 spsk bagepulver
1 spsk vaniljesukker
11 dl hvedemel
2 dl mælk
4 dl smør
200 g mørk chokolade
150 g blåbær friske eller frosne

Fremgangsmåde

Pisk æg og sukker til det bliver let og luftigt.
Mos bananerne med en gaffel og rør dem med citronsaften.
Vend bananblandingen og æggeblandingen sammen.
Rør mælken og det smeltede smør i bananblandingen.
Sigt mel, bagepulver og vaniljesukker i dejen.
Tilsæt grofthakket chokolade og blåbær i dejen og vend det forsigtigt.
Hæld kagen i en bradepande beklædt med bagepapir og bag kagen ved 180 grader i cirka 30 40 minutter.

0 kommentarer på “bradepandekage med bananer, mørk chokolade og blåbærTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *