brombær marmelade

Så har vi lavet brombærmarmelade og det smagte pragtfuldt.

Vi synes, at de færdigkøbte marmelader smager virkelig sødt. Når vi laver hjemmelavet marmelade, syltetøj eller kompot  tilsætter vi ikke ret meget sukker, pga vi kan ikke tåle det:).

Hvis du selv laver din marmelade, så undgår du alle tilsætningstofferne, og du bestemmer hvor meget sødme, du vil have i.

Forberedelses tid:
1 min
Madlavnings tid:
20 min
Serveringer:
et glas
Ingredienser

  • 500 g frosne eller friske brombær
    • 2 tsk vaniljesukker
    • 80 g sukker
Fremgangsmåde

Kom alle ingredienserne i en gryde og og lad det stå på medium varme i cirka 20 minutter.

Når bærerne er kogt ud, så er marmeladen klar til at hældes på rene glas.

 

0 kommentarer på “brombær marmeladeTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *