Bruchetta med pesto

En dejlig forret fra det italienske køkken.

Forberedelses tid:
10 min
Madlavnings tid:
15 min
Serveringer:
4  personer
Ingredienser

  • 10 tomater
  • 2 håndfulde persille
  • 4 fed hvidløg
  • 2 spsk olivenolie
  • 8 skiver fransbrød
  • 8 tsk grøn eller rød pesto
 

Fremgangsmåde

Fjern kernerne fra tomaterne og hak tomatkødet.

Hak hvidløg og persille og bland det sammen med tomaterne og olien i en skål.

Smag til med salt og peber.

Rist brødet i ovnen.

Smør hver skive med pesto og kom tomatfyldet ovenpå.

Tip: Alt efter smag kan man tilføje citronsaft, salt og/eller peber.

0 kommentarer på “Bruchetta med pestoTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *