bulgursalat med kylling

 

i diverse supermarkeder kan man købe salater, som er lavet på

forhånd men de koster en formue. Salaten her er både billigere og sundere end nogen af de færdigkøbte salater.

Spis salaten til frokosten eller i madpakken.

 

Forberedelses tid:
10 min Madlavnings tid:
25 min Serveringer:
2 personer

 

Ingredienser:

3 dl vand plus 1 bouillonterning
2 dl bulgur
saft og skal af 1 citron
1 spsk olivenolie
salt og friskkværnet peber
2 små rødløg skåret i tynde skiver
1 agurk skåret i skiver
100 g tranebær eller rosiner
1 håndfuld persille
1 håndfuld mynte
400 g kyllingefilet stegt og skåret i mindre stykker
50 g ristet pinjekerner

 

Fremgangsmåde

Hæld bouillonen i en gryde.

Når bouillonen koger tilsætter du bulgur.
Lad bulguren småkoge på det laveste blus i 15 minutter.
Bland bulgur med citronskal, saft, olivenolie salt og peber.
Bland dernæst rødløg, agurk, tranebær, persille, mynte og kylling i.
Drys med de ristede pinjekerner og server med groft brød.

 

 

0 kommentarer på “bulgursalat med kyllingTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *