Butterchicken

Har du besøgt utallige mange indiske restauranter, og du har altid tænkt over hvad opskriften er på butterchicken? Her har du vores version af den klassiske ret fra det indiske køkken.

Lav den selv og prøv at samligne den med dem du køber.

Forberedelses tid:4 timer og
15 min
Madlavnings tid:
60 min
Serveringer:
4 personer
Ingredienser

Marinade:

  • 900 g kyllingebryst skåret i tern
  • 3 fed finhakket hvidløg
  • 20 g revet ingefær
  • 1 tsk chilipulver
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 spsk yoghurt naturel
  • 1 tsk garam masala
  • 1 tsk gurkemeje
  • 1 tsk spidskommen

Saucen

  • 2 spsk smør
  • 2 fed finhakket hvidløg
  • 20 g hakket ingefær
  • lidt citronsaft
  • 1 tsk koriander
  • 1 tsk garam masala
  • 1 tsk chilipulver
  • 2 store hakkede tomater
  • 2 spsk smør
  • 1 dl piskefløde
Fremgangsmåde

Bland kyllingestykkerne med de øvrige ingredienser til marinaden i en skål og stil marinaden i køleskabet i mindst 4 timer.

Kom de marinerede kyllingestykker i en bradepande og bag det i ovnen i cirka 20 minutter.

Lav saucen:

Steg ingefær og hvidløg i et par minutter.

Tilsæt krydderierne og steg i 10 minutter.

Tilsæt citronsaften og de hakkede tomater i og kog saucen i et par minutter.

Tilsæt kyllingestykkerne i saucen og rør godt.

Kom fløde og smør og rør indtil smøret er smeltet.

 

0 kommentarer på “ButterchickenTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *