Chili ala vegetar

Chili con carne uden kød.

Forberedelses tid:
10 min
Madlavnings tid:
60 min
Serveringer:
4 personer
Ingredienser

  • 2 store løg
  • 1peberfrugt
  • 3 fed hvidløg
  • olie til stegning
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 dåse tomatpuré 70 g
  • 1 dåse kidneybønner
  • 2 tsk chiliflager
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk kakaopulver
  • ½ tsk kanel
  • 2 stk laurbærblade
  • 1 tsk oregano
  • 1 bouillonterning
  • 2 dl vand
  • salt og peber
Fremgangsmåde

Skræl og hak løgene.

Rens og skær peberfrugten i tynde strimler eller i tern.

Steg løg og peberfrugten i olie sammen med krydderierne.

Tilsæt presset hvidløg, grønsagsbouillon, laurbærblade, hakkede tomater og tomatpuré og rør det hele godt sammen.

Lad nu retten småsimre i 1 time under låg.

Tip: Erstat peberfrugten med andre grønsager

0 kommentarer på “Chili ala vegetarTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *