Chili Con Carne

Her får du opskriften på verdens bedste chili con carne. Vi har eksperimenteret en del og nu smager retten

vidunderligt.

Prøv den og smid en kommentar om hvad du synes om simreretten.

Som bonusinfo kan retten fryses ned.

 

 

Forberedelses tid:
10 min
Madlavnings tid:
40 min
Serveringer:
4 personer
Ingredienser

  • 500 g hakket oksekød
  • 2-3 fed hvidløg
  • 2 løg
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 dåse kidneybønner eller andre slags bønner
  • 50 g mørk chokolade
  • 1 tsk spidskommen
  • 2 laurbærblade
  • 1 bouillonterning
  • 2 dl vand
  • 1 spsk chilipulver
  • olie til stegning
  • salt og peber
Fremgangsmåde

Svits løg og dernæst brun kødet.

Krydder med salt og peber.

Kom hvidløg, hakkede tomater, laurbærblade, bouillon, bønner og krydderier i gryden.

Lad retten simre i ½ time.

Kom til sidst chokoladen og rør rundt til chokoladen er smeltet.

Tip: ris, hakket chili, guacamole, crem fraiche og nachos kan du servere som tilbehør til retten.

0 kommentarer på “Chili Con CarneTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *