chokolade/kaffemousse

De fleste opskrifter på chokolademousse kan være  svær at gennemskue, så her har i en nem version mousse, som har fået et strejf af kaffe.

virkelig cremet mousse som smager himmelsk.

Forberedelses tid:
5 min
Madlavnings tid:
15 min
Serveringer:
4 personer
Ingredienser

  • 200 g hakket chokolade
  • 2 æggeblommer pasteuriserede
  • 1 dl stærk kaffe
  • 5 dl piskefløde
Fremgangsmåde

 

Smelt chokoladen over et vandbad eller i mikroovnen.

Pisk æggeblommer og kaffe i chokoladeblandingen og pisk til du har den ønskede konsistens.

Pisk flødet til skum og vend det  forsigtigt i chokoladeblandingen.

Fordel moussen i glas og sæt dem i køleskabet.

 

0 kommentarer på “chokolade/kaffemousseTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *