Cremet chokolademousse

Verdens nemmeste opskrift på chokolademousse.

Forberedelses tid:
10 min
Madlavnings tid:
10 min
Serveringer:
4 personer
Ingredienser

  • 150 g mørk chokolade
  • 4 æggeblommer pasteuriserede
  • 3 dl piskefløde
  • 2 spsk sukker
Fremgangsmåde

Hak chokoladen fint og smelt den i mikroovnen eller over et vandbad.

Pisk æggeblommerne og sukker til det bliver en luftig æggesnaps.

Hæld den smeltede chokolade i æggesnapsen og fortsæt med at piske.

Pisk fløden til skum og vend forsigtigt flødeskummet i blandingen.

Kom chokolademoussen i glas.

Tip: Pynt evt med friske bær.

0 kommentarer på “Cremet chokolademousseTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *