Dahl – opskrift på en lækker indisk linsegryde

Indisk mad har fundet vej til vores hjerte.

 

Vi er så begejstrede over det indiske køkken, fordi med masser af krydderier kan man få en skøn smagsoplevelse.

 

Spis evt. naanbrød til.

 

 

Forberedelses tid:
5 min Madlavnings tid:
50 min Serveringer:
4 personer

Ingredienser:

2-4 fed hvidløg, hakket
2 spsk frisk hakket ingefær
2 spsk olie til stegning
3 tsk karry
1 tsk stødt spidskommen
1/2 tsk koriander
½ tsk kardemomme
½ tsk stødt chili
6 dl grøntsagsbouillon
200 g røde linser
2 dåser flåede hakkede tomater
tilbehør: koriander og Naanbrød

Fremgangsmåde

Svits hvidløg og ingefær i et minut.
Tilsæt karry, spidskommen, koriander, kardemomme, og chiliflager. Svits krydderierne i et minut under omrøring.
Skyl linserne i en sigte og kom dem i gryden sammen med bouillon og hakkede tomater.
Lad Dahlen simre under låg i cirka 40 minutter.
Rør tit i gryden og tilsæt evt. mere vand, hvis Dahl bliver for fast.
Smag til med  salt og servere i dybe tallerkner med masser af koriander på toppen og Naanbrød ved siden af.

0 kommentarer på “Dahl – opskrift på en lækker indisk linsegrydeTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *