den lækreste citronsorbet

En skøn sorbet, som er egnet til en sommerdessert på terrassen.

Den er virkelig cremet og har en vidunderlig, naturlig smag af citron. Har du smagt citronsorbet i diverse isbarer? Tit smager de meget syntetisk.

 

Ofte høre vi, at det kan ikke lade sig gøre at lave en sorbet eller is uden en ismaskine, og mange mener at resultatet bliver mindre godt.

Nu vil vi bevise at man sagtens kan lave is uden ismaskine, og vi synes, at vi får en bedre smagsoplevelse.

Forberedelses tid:
8 min
fryse tid
3 timer
Serveringer:
1 liter
Ingredienser

  • 4 æggeblommer
  • 200 g sukker
  • saften af 2 citroner
  • ½ l piskefløde
Fremgangsmåde

Pisk æg og sukker hvidt og skummende.

Pres citronerne og rør saften i æggesnapsen.

Pisk fløden til skum og vend det i æggesnapsen.

Hæld blandingen i en form.

Frys blandingen i 3 timer. rør hver time i isblandingen for at undgå krystallisering.

 

 

0 kommentarer på “den lækreste citronsorbetTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *