dumlekage

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Er du vild med dumlekarameler? så er det oplagt, at du skal bage denne kage. Den er både svampet og dejlig cremet.

 

Dumlekage er i hvert fald på top 3 listen af alle kager vi har smagt.

 

hvad er jeres favoritkage?

Forberedelses tid:
15 min
Madlavnings tid:
40  min
Serveringer:
8-12  stk
Ingredienser

  • 150 g smør
  • 100 g chokolade
  • 120 g dumle
  • 4 æg
  • 3 dl sukker
  • 3 dl hvedemel
  • 2 spsk kakao
  • dumleglasur:
  • 3 spsk piskefløde eller 50 g mørk chokolade
  • 120 g dumle
  • 100 g blødt smør
  • 5 dl flormelis (du skal ikke bruge det hele)
Fremgangsmåde

Smelt smør, chokolade og 120 g dumle i en lille gryde.

Lad blandingen køle lidt ned.

Pisk æg og sukker til en luftig masse.

Rør derefter chokoladeblandingen og mel og kakao i.

Hæld dejen i en smurt form.

Forvarm ovnen ved 175 grader og bag kagen i cirka 25 minutter.

Glasur:

 

Smelt fløde eller chokolade og dumle. Tag blandingen af varmen og rør smør i.

Kom flormelis i lidt ad gangen til du har den ønsket konsistens.

 

 

0 kommentarer på “dumlekageAdd yours →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *