Flødekartofler med muskat

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Vores opskrift på flødekartofler.

Forberedelses tid:
30 min
Madlavnings tid:
60 min
Serveringer:
4 personer
Ingredienser

  • et kilo kartofler
  • 5 dl piskefløde
  • 1 dl mælk
  • 2 rødløg i skiver
  • 2 fed hvidløg
  • revet muskatnød, salt og peber
Fremgangsmåde

Skyl og skræl kartoflerne.

skær dem i tynde skiver og læk en tredje del i et ovnfast fad.

Skær løgende i tynde skiver og kom det ene løg over kartoflerne sammen med det hakkede hvidløg.

Krydr med revet muskatnød, salt og peber.

Gentag proceduren og slut af med krydderierne.

Hæld til sidst piskefløden og mælken over kartoffelblandingen.

Bag kartoflerne i en time ved 200 grader.

 

0 kommentarer på “Flødekartofler med muskatAdd yours →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *