Flødekartofler

Vores opskrift på flødekartofler.

Forberedelses tid:
30 min
Madlavnings tid:
60 min
Serveringer:
4 personer
Ingredienser

  • et kilo kartofler
  • 5 dl piskefløde
  • 1 dl mælk
  • 2 rødløg i skiver
  • 2 fed hvidløg
  • revet muskatnød, salt og peber
Fremgangsmåde

Skyl kartoflerne og skær dem i tynde skiver og læk en tredje del i et ovnfast fad.

Skær løgende i tynde skiver og kom det ene løg over kartoflerne sammen med det hakkede hvidløg.

Krydr med revet muskatnød, salt og peber.

Gentag proceduren og slut med krydderierne.

Hæld til sidst piskefløden og mælken over kartoffelblandingen.

Bag kartoflerne i en time ved 200 grader.

 

0 kommentarer på “FlødekartoflerTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *