forloren hare

Forloren hare er en klassisk dansk ret som smager dejligt.

Vi elsker at give de klassiske danske retter som fx boller i karry, frikadeller og forloren hare et twist.

I denne opskrift har vi tilføjet flere krydderier og lidt ekstra ingredienser end man normalt bruger.

Tit servere man hvide kartofler og sovs til rettn, og det passer rigtig fint, men en lækker blomkålsalat med avocado og mandler og et fad bouillonkartofler  er også lækkert til.

Vi har sprunget sovsen over.

 

servere evt. denne lækre salat til forloren hare:  http://madsynet.dk/blomkaalssalat-med-avocado-og-mandler/

 

og disse krydderet kartofler:  http://madsynet.dk/bouillonkartofler/

 

Forberedelses tid:
15 min
Madlavnings tid:
35 min Serveringer:
6 personer

Ingredienser:

800 g hakket kød
3 skiver ristet bacon skåret i tern

2 finthakkede løg

2 fed finthakkede hvidløg

1 1/2 dl mælk

½ dl piskefløde

2 æg

½ dl havregryn

2 spsk finthakket frisk timian

1 tsk finthakket frisk rosmarin

2 tsk salt og lidt friskkværnet peber

4 spsk rasp

15 skiver tyndskåret bacon

 

Fremgangsmåde

Kom alle ingredienserne til farsen i en stor skål og pisk det sammen med en håndmikser i 3 minutter eller benyt en grydeske.

Form farsen til et farsbrød og kom brødet i et fad.

Drys farsbrødet med rasp og læg et lag bacon hele vejen henover brødet.

Kom fadet i ovnen og bag retten ved 200 grader i cirka 35-40 minutter.

Vi serverede forloren hare med en lækker blomkålsalat og bouillonkartofler. En grøn salat vil også værre en mulighed.

 

 

tip: Hvis du ikke er så glad for bacon kan du undlade det. Men så får du et lækkert almindeligt farsbrød i stedet for.

0 kommentarer på “forloren hareTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *