fugtig chokoladekage

Fugtig og brownie agtig chokoladekage.

Forberedelses tid:
15  min
Madlavnings tid:
25 min
Serveringer:
4 personer
Ingredienser

  • 100 g smør
  • 100 g mørk chokolade
  • 100 g sukker
  • 100 g brun farin
  • 3 æg
  • 1 tsk bagepulver
  • 80 g hvedemel
  • 80 g nødder
Fremgangsmåde

Smelt chokolade og smør i et vandbad eller i mikroovnen.

pisk æg, sukker og farin til en æggesnaps.

Ven mel og bagepulver forsigtigt i dejen.

Vend ligeledes chokoladen, nødder og smørret i dejen.

Kom dejen i en smurt form.

Bag kagen ved 200 grader i cirka 20-25 minutter.

Tip: tjek om kagen er færdig, ved at stikke i kagen med en strikkepind eller en smørkniv. Brug helst en strikkepind. Hvis der hænger dej fast på pinden så er kagen ikke færdigbagt.

0 kommentarer på “fugtig chokoladekageTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *