Gazpacho opskrift på den lækre kolde grøntsagssuppe

 

 

Nu hvor det snart er sommer, så må vi dele en rigtig lækker sommerret nemlig Gazpacho.

Den dejlig kolde spanske tomatsuppe, gazpacho smager dejligt både som en let forret om sommeren eller som en let frokost eller aftensmad.

Spis evt. et stykke brød til.

 

Forberedelses tid:
1 min Madlavnings tid:
15 min Serveringer:
4 personer

Ingredienser:

1 rød peberfrugt

3 stilke bladselleri

700 g tomater

2 små ffed hvidløg

salt og friskkværnet peber

2 spsk olivenolie

saft fra ½ citron

topping:

forårsløg

agurk

olivenolie

evt. avocado

Evt. lidt smuldrede mozzarella

 

Fremgangsmåde

Skær peberfrugt, tomat og selleri i grove tern. Kom dem i blenderen sammen med hvidløg, olie og krydderier og blend til suppen er glat.

Fordel suppen i portionsglas og stil på køl til den skal serveres.

Skær agurken i fine tern og forårsløg i tynde skiver og fordel ovenpå suppen. Slut af med friskkværnet peber og et godt skvæt olivenolie.

 

 

Tip: Gazpacho serveres kold, men hvis du vil, kan du også opvarme den, og så har du bare en varm tomatsuppe i stedet!

 

 

0 kommentarer på “Gazpacho opskrift på den lækre kolde grøntsagssuppeTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *