græsk farsbrød med feta og oliven

Græsk farsbrød er en fantastisk spise. Især hvis du servere en lækker tomatsalat med frisk mozzarella og basilikum, græske kartofler og tzatziki til. I øvrigt kan du finde opskrifterne på tomatsalaten og tzatziki på madsynet.dk

 

Velbekomme

Forberedelses tid:
5 min
Madlavnings tid:
40 min
Serveringer:
4 personer
Ingredienser

  • 500 g hakket oksekød
  • 2 små rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 æg
  • 2 spsk græsk yoghurt
  • 1 dl havregryn
  • 1 dl mælk
  • 2 tsk salt
  • 2 tsk timian (frisk eller tørret)
  • 50 g oliven uden sten
  • 100 g fetaost
  • olivenolie til smørelse
Fremgangsmåde

Hak løg og hvidløg fint.

Bland det med kød, æg, græsk yoghurt, havregryn, mælk, salt og timian.

Halvere oliven og vend dem med fetaost i farsen.

Smør et ovnfast fad med olie og form farsen til et brød.

Bag farsbrødet i ovnen ved 180 grader (varmluft) i cirka 45 minutter.

Hvis der er lidt væde fra kødet skal det hældes fra.

 

Tip: servere dit farsbrød sammen med tomatsalat, græske kartofler og tzatziki.

0 kommentarer på “græsk farsbrød med feta og olivenTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *