Grøntsagsfrikadeller

Grøntsagsfrikadellerne kan serveres til middagen, puttes i madpakken og er en sund snack.

Forberedelses tid:
15 min
Madlavnings tid:
25 min
Serveringer:
cirka  14 store  frikadeller
Ingredienser

  • 6 gulerødder
  • 5 kartofler
  • 1 stilk selleri
  • 1 revet løg
  • 2 æg
  • 5 spsk rasp
  • 1 tsk karry
  • 1 tsk timian
    • salt og peber
Fremgangsmåde

Gulerødder og kartofler og selleri rives groft.

Bland det hele til en fars.

Steg frikadellerne i ovnen eller på en pande.

Steg dem ved 200 grader  i cirka 25 minutter i ovnen.

 

 

0 kommentarer på “GrøntsagsfrikadellerTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *