grøntsagsgratin

Retten kan spises som den er, men der kan også serveres salat, hvidt brød eller evt. stegt kyllingebryst til.

Gratinen er nem at bikse sammen, og du kan bruge de ingredienser, du har i køleskabet.

Forberedelses tid:
15 min
Madlavnings tid:
25 min
Serveringer:
2 personer
Ingredienser

  • et løg
  • 4 små gulerødder skåret i stave
  • 2 store kartofler skåret i tern eller i skiver
  • 2 små porre skåret i tynde ringe
  • 2 æg
  • 2 dl mælk
  • 1 tsk salt
  • peber
  • 2 spsk rasp
Fremgangsmåde

Skær løget i tern.

Pisk æg, salt og peber sammen.

Svits løget i en gryde.

Tilsæt så gulerødder, kartofler og porre og lad dem svitse med i 1 min.

Hæld grøntsagerne i et ovnfast fad og hæld æggemassen over grøntsagerne.

Drys med revet ost og rasp.

Bag gratinen i cirka 25 minutter ved 200 grader.

Tip: Lav en dobbel portion og gem resterne til dagen efter. Gratinen smager bare bedre næste dag.

 

0 kommentarer på “grøntsagsgratinTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *