Grøntsagssuppe

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Suppe spiser man som regel om vinteren. Suppe er den studerendes bedste ven. Super og nem grøntsagssuppe der kan varieres og smager vidunderligt.

Forberedelses tid:
20 min
Madlavnings tid:
20   min
Serveringer:
4 personer
Ingredienser

  • 3 porre
  • 2 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 peberfrugt
  • 5 gulerødder
  • 1 l bouillon
  • olie til stegning
  • 1 tsk timian
  • salt og peber
Fremgangsmåde

Skær grønsagerne i mundrette stykker.

Svits løg porre og hvidløg klare i gryden.

Tilsæt gulerødder og peberfrugten i gryden og lad det stege et øjeblik.

Kom bouillonen i gryden og lad suppen koge i 5minutter.

Kom tilsidst 1 dl mælk i og give suppen et lille opkog.

Tip: Skift nogen af grønsagerne med dine ynglings grønsager.

0 kommentarer på “GrøntsagssuppeAdd yours →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *