Grøntsagssuppe

Suppe spiser man som regel om vinteren. Suppe er den studerendes bedste ven. Super og nem grøntsagssuppe der kan varieres og smager vidunderligt.

Forberedelses tid:
20 min
Madlavnings tid:
20   min
Serveringer:
4 personer
Ingredienser

  • 3 porre
  • 2 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 peberfrugt
  • 5 gulerødder
  • 1 l bouillon
  • olie til stegning
  • 1 tsk timian
  • salt og peber
Fremgangsmåde

Skær grønsagerne i mundrette stykker.

Svits løg porre og hvidløg klare i gryden.

Tilsæt gulerødder og peberfrugten i gryden og lad det stege et øjeblik.

Kom bouillonen i gryden og lad suppen koge i 5minutter.

Kom tilsidst 1 dl mælk i og give suppen et lille opkog.

Tip: Skift nogen af grønsagerne med dine ynglings grønsager.

0 kommentarer på “GrøntsagssuppeTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *