Gryderet med karrypasta

Elsker du thaimad, så er denne opskrift lige dig.

Forberedelses tid:
30 min
Madlavnings tid:
40 min
Serveringer:
4 personer
Ingredienser

  • 1 squash skåret i tern
  • 4 gulerødder skåret i tern
  • 2 fed hakket hvidløg
  • 2 peberfrugter skåret i strimler
  • 1 finhakket chili
  • revet ingefær efter smag
  • saften fra ½ citron
  • 500 g oksekød i strimler
  • 3 spsk karrypasta
  • 1 dåse bambusskud
  • 1 broccoli skåret i små buketter
  • 3 laurbærblade
  • 1 dåse kokosmælk
  • chilipulver, paprika, oregano, basilikum, salt og peber.

 

Fremgangsmåde

Skær kødet i tynde strimler, og krydre kødet med salt og peber.

Start med at hælde lidt olie i en gryde. Dernæst tilsætter du karrypastaen.

Efter et minut skal kødet puttes i gryden. Kødet skal bare brunes.

Tilsæt chili, karry, paprika, oregano, salt og peber.

Tag kødet op fra gryden. Brug evt. en suppeske til det.

Tilsæt lidt mere  olie og svits ingefær og hvidløg.

Tilsæt derefter alle grøntsagerne.  De skal have cirka 5 minutter ved høj varme.

Kom kødet tilbage i gryden.

Når kødet og grøntsagerne er næsten møre så tilsættes kokosmælken.

Lad retten koge i et par minutter ved høj varme og lad det så simre i cirka 30 minutter.

 

0 kommentarer på “Gryderet med karrypastaTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *