gulerodsboller

De her sunde og lækre gulerodsboller er meget nemme at bage.

Bollerne kan nydes i madpakken, til morgenmaden, til eftermiddagskaffen eller som tilbehør til aftensmaden.

 

prøv også:  http://madsynet.dk/boller-med-fennikel/

eller:  http://madsynet.dk/boller-bagt-uden-gaer/

 

Forberedelses tid:
10 min
Madlavnings tid:
1 time og 35 minutter Serveringer:
15 boller

Ingredienser:

5½ dl lunken vand
50 g gær

½ tsk salt

2 spsk olie

250 g groftrevne gulerødder

1½ dl solsikkekerner

600-800 g hvedemel

æg til pensling

Fremgangsmåde

Opløs gæren i vandet.

Tilsæt resten af ingredienserne og ælt dejen i et par minutter.

Lad dejen hæve tildækket med et viskestykke i en time

Form til 15 boller og lad bollerne efterhæve i 20 minutter.

Pensl dem med æg og bag dem ved 200 grader i cirka 10 minutter.

 

0 kommentarer på “gulerodsbollerTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *