gulerodssuppe med kikærter, kokosmælk og tandoori

Ingen tvivl, den bedste gulerodssuppe vi har smagt. Suppen er fyldt med smag fra både tandoori, kokosmælk og ingefær. Lyder det bare ikke godt.

Forberedelses tid:
15 min
Madlavnings tid:
00 min Serveringer:
3 personer

Ingredienser:

2 dl røde linser
1 l vand plus 2 terninger grønsagsbouillon

2 store grofthakkede gulerødder

et stort grofthakket løg

1 fed presset hvidløg

2 spsk friskhakket ingefær

1 rød friskhakket chili

1 dåse kikærter(drænet)

1 dåse kokosmælk

1 spsk tandoori krydderi

salt og peber

Fremgangsmåde

Start med at svitse løg i et minut.

Kom ingefær, chili, hvidløg og tandoori i gryden med de svitsede løg. Lad herligheden svitse i 2 minutter og nyd duften af krydderier.

Tilsæt gulerødderne og svits med et kort øjeblik.

Tilsæt vand, bouillonterninger, og linser.

Lad suppen småkoge i cirka 25 minutter.

Tilsæt kikærter kokosmælk og kog suppen op.

Blend suppen til den er ensartet.

Smag suppen til med salt og peber.

 

 

 

2 kommentarer på “gulerodssuppe med kikærter, kokosmælk og tandooriAdd yours →

  1. Rigtig lækker opskrift med godt smag. Det er ikke sidste gang, at jeg laver den.
    Jeg valgte at drysse med groft skåret sukkerærter inden indtagelse 👍😃

    1. Hej Pia
      mange tak for din kommentar. dejligt at du kunne lide opskriften.
      have en rigtig god dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *