gulerodssuppe med kikærter, kokosmælk og tandoori

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.


Ingen tvivl, den bedste gulerodssuppe vi har smagt. Suppen er fyldt med smag fra både tandoori, kokosmælk og ingefær. Lyder det bare ikke godt.
Forberedelses tid: 15 min
Madlavnings tid: 20 min
Serveringer: 3 personer


Ingredienser:

2 dl røde linser
1 l vand plus 2 terninger grønsagsbouillon
2 store grofthakkede gulerødder
et stort grofthakket løg
1 fed presset hvidløg
2 spsk friskhakket ingefær
1 rød friskhakket chili
1 dåse kikærter(drænet)
1 dåse kokosmælk
1 spsk tandoori krydderi
salt og peber
Fremgangsmåde
Start med at svitse løg i et minut.
Kom ingefær, chili, hvidløg og tandoori i gryden med de svitsede løg. Lad herligheden svitse i 2 minutter og nyd duften af krydderier.
Tilsæt gulerødderne og svits med et kort øjeblik.
Tilsæt vand, bouillonterninger, og linser.
Lad suppen småkoge i cirka 25 minutter.
Tilsæt kikærter kokosmælk og kog suppen op.
Blend suppen til den er ensartet.
Smag suppen til med salt og peber.

 

denne opskrift kan også interessere dig: karrygryde med kokosmælk og kikærter

2 kommentarer på “gulerodssuppe med kikærter, kokosmælk og tandooriAdd yours →

  1. Rigtig lækker opskrift med godt smag. Det er ikke sidste gang, at jeg laver den.
    Jeg valgte at drysse med groft skåret sukkerærter inden indtagelse 👍😃

    No votes yet.
    Please wait...
    Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
    1. Hej Pia
      mange tak for din kommentar. dejligt at du kunne lide opskriften.
      have en rigtig god dag.

      No votes yet.
      Please wait...
      Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *