gulerødder ala creme

Gulerødder ala creme kan du servere til næsten alle kødretter.

Forberedelses tid:
10 min
Madlavnings tid:
20 min
Serveringer:
4 personer
Ingredienser

  • 600 g gulerødder
  • 1 spsk smør
  • 1 tsk sukker
  • salt og peber
  • ½ l madlavningsfløde
  • 1 bundt persille
Fremgangsmåde

Rens gulerødderne og skær dem i mindre stykker.

Smelt smørret i en gryde og kom gulerødderne ved.

Krydder med salt, peber og lidt sukker.

Sautere gulerøddernei 3 minutter. Rør i gryden undervejs.

Tilsæt lidt vand og lad gulerødderne simre på middelvarme indtil de er halvmøre og vandet er næsten kokt væk. Simre i Cirka 10 minutter.

Hæld dernæst fløde og lad den koge indtil den er cremet og gulerødderne er al dente. Kog i Cirka 10 minutter.

Tilsæt masser af finthakket persille og smag til med salt og peber.

 

 

 

0 kommentarer på “gulerødder ala cremeTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *