Gullasch

Gullasch er en ret der kan tilberedes på mange forskellige måder. Oprindeligt stammer retten fra Ungarn, men siden har den bredt sig til hele verden. Lav en god kartoffelmos eller kog noget ris og spis til.

Her er vores version.

Forberedelses tid:
30 min
Madlavnings tid:
1 time
Serveringer:
4 personer
Ingredienser

  • 500 g skært oksekød
  • 2 store løg (hakket)
  • 2 fed hvidløg (hakket)
  • 5 kartofler (i tern)
  • 4 gulerødder (i tern)
  • 2 peberfrugter (i tern)
  • 1 l vand plus 2terninger oksebouillon o
  • paprika, oregano, chili salt og peber
Fremgangsmåde

Svits løg, hvidløg i et par minutter og dernæst brun kødet.

Tilsæt så krydderierne.

Tilsæt 1 l bouillonterning og lad retten koge i 20 minutter under låg.

Kom resten af ingredienserne i og  Lad retten småkoge cirka ½ time. Ggerne længer.

Tip: Denne ret smager rigtig godt, hvis den får lov til at simre i lang tid.

 

kom evt, et par stilke bladselleri i.

 

 

 

0 kommentarer på “GullaschTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *