hakkebøffer med soltørret tomater, grøntsagspakker og en lækker salat.

Et sundt og velsmagende måltid.

Forberedelses tid:
40 min
Madlavnings tid:
1 time
Serveringer:
4 personer
Ingredienser

  • hakkebøffer:
  • 400 – 500 g hakket oksekød

2 fed presset hvidløg

2 spsk hakket løg

6 stk. soltørret tomater

salt og peber

grøntsagspakker:

1 blomkål eller broccoli

1 squash

1 bdt forårsløg

10 sherrytomater

1 spsk olivenolie

1 spsk sojasauce

1 spsk friske krydderurter

peber

 

agurk og tomatsalat:

6 tomater

½ agurk

1 lille citron

1 tsk salt

1 tsk peber

2 spsk olivenolie

2 spsk frisk basilikum

1 spsk sukker

Fremgangsmåde

hakkebøffer:

Bland alle ingredienserne sammen i en skål og ælt godt med hænderne.

Form til bøffer og steg dem i ovnen ved 200 grader i cirka 20 minutter.

 

grøntsagspakker:

 

Del blomkålen eller broccoli i mindre buketter.

Skær squashen i strimler og forårsløg i mindre stykker.

Skær tomaterne i mindre stykker.

Bland grønsagerne med olie, sojasauce, salt og peber.

Hak krydderurterne og bland dem i.

Fordel blandingen på 4 stk bagepapir og luk dem til som en pakke.

Læg grønsagspakkerne i et ovnfast fad og bag dem ved 200 grader i cirka 20-25 minutter.

 

 

agurk og tomatsalat:

Skær agurker og tomater i tern.

Tilsæt salt, peber og frisk hakket basilikum.

Tilsæt olien og pres citronen. Vend det hele forsigtigt.

 

 

0 kommentarer på “hakkebøffer med soltørret tomater, grøntsagspakker og en lækker salat.Tilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *