Hindbærkage

 

Forberedelses tid:
15 min
Madlavnings tid:
25 min
Serveringer:
5 personer
Ingredienser

  • 200 g optøede hindbær
  • 1 dl sukker
  • 2 æg
  • 200 g sukker
  • 70 g smeltet smør
  • 150 g hvedemel
  • smør og 2 spsk rasp til formen
Fremgangsmåde

Hindbær: Kom hindbær i en skål og hæld sukker over, lad dem trække mens du laver dejen.

 

Dej:

 

2 æg slåes ud i en skål.

Kom 200 gram sukker i skålen og pisk det let og luftigt.

Kom 150 g hvedemel i skålen og pisk det sammen.

Smelt 50g smør i en gryde, lad det afkøle en lille smugle og held det i dejen.

Smør et fad og kom smør godt op ad kanterne.

Hæld 2 spsk. rasp i og hæld det overskydende fra.

Kom dejen i fadet og fordel hindbær over kagen.

Bag kagen midt i ovnen ved 175 grader i cirka 25 min.

 

Tip:

Hindbær kan erstattes med brumbær, stikkelsbær, solbær og  blåbær m.m

 

0 kommentarer på “HindbærkageTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *