hindbærmuffins med hvid chokolade

Lækre svampet hindbærmuffins som smager af solskin.

 

Forberedelses tid:
10 min Madlavnings tid:
10 min Serveringer:
12 stk

Ingredienser:

2 æg

150 g sukker

50 g smør

180 g hvedemel

2 tsk bagepulver

1 tsk vaniljesukker

50 g hvid chokolade

1 dl mælk

100 g friske eller frosne hindbær

pynt med bær

 

Fremgangsmåde

Pisk æg og sukker skummende.

Smelt smør og bland det i dejen med mel, bagepulver og vaniljesukker.

Hak chokoladen groft og bland det i dejen med mælk og hindbær.

Halver evt hindbærerne hvis de er meget store.

Fordel dejen i muffinsforme og bag dem ved 200 grader varmluft i cirka 15 min.

 

0 kommentarer på “hindbærmuffins med hvid chokoladeTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *