Så har vi lavet hjemmelavet ketchup og det smager super godt.
De fleste danskere er splittet, når det gælder, hvilke købeketchup er den bedste. En del foretrækker Heinz og andre Beauvais.
Vi nøjes med den billige fra netto.
Vi har fundet ud af, hvor let det er, at lave sin egen ketchup, og opskriften her, giver de andre slags ketchup kamp til stregen.
Forberedelses tid: 5 min |
Madlavnings tid: 60 min |
Serveringer: 7 dl |
Ingredienser
|
Fremgangsmåde
Kom alle ingredienser i en gryde og kog det op. Lad det småkoge i en time under låg og derefter skal blandingen køle lidt af. Blend det med en staveblender, til det er helt fint. Hæld tomatketchuppen gennem en sigte tilbage i en ren gryde. Kog ketchuppen til konsistensen er som en ketchup. Hæld i glas og opbevar på køl.
|
Tip: kom evt. ½ peberfrugt, 1 stilk bladselleri, kanel eller karry i ketchuppen.
0 kommentarer på “hjemmelavet ketchup”Tilføj din kommentar