hjemmelavet marcipan – få en nem grundopskrift på hjemmelavet marcipan

 

Der er ikke særlig mange som selv laver marcipan, og du kan blive en af dem der kan frembringe herligheden.

 

Selvfølgelig kan du købe marcipan i diverse supermarkeder men gør ligesom Den store bagedyst Lav det selv, og det er faktisk billigere, Hvis du vælger at bruge 10 minutter af din dyrebare tid i køkkenet. Pengepungen vil elske dig for det.

 

Man kan lave hjemmelavet marcipan på mange måder Fx erstat vand og sukker med sirup eller brug dadler og drop sukkeret. Du kan også selv bestemme om du ønsker en lys eller mørk marcipan ved at du beslutter dig, om du vil smutte mandlerne eller lad skallen være.

 

Her har du en grundopskrift på hjemmelavet marcipan

 

Forberedelses tid:
10 min
Madlavnings tid:
5 min Serveringer:
300 gram

Ingredienser:

1 dl vand

60 g sukker(1 dl)

200 g smuttede mandler

 

Fremgangsmåde

Hæld vand og sukker op i en gryde og lad det simre i cirka 5 minutter. Rør rundt i sukkermassen undervejs.

Sluk for blusset når sukkeret er opløst i vandet.

Smut mandlerne og blend dem helt fint i en foodprocessor eller i en blender.

Hæld mandelmelet i en skål og tilsæt sukkerlagen lidt ad gangen, mens der æltes.

Kom marcipanen i en frysepose eller pak den i ind i bagepapir og læg den på køl, til den skal bruges.

 

 

 

 

0 kommentarer på “hjemmelavet marcipan – få en nem grundopskrift på hjemmelavet marcipanTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *