hønsesalat med asparges og ananas

 

Skøn hjemmelavet hønsesalat til  en let aftensmad. Spis den på ristet rugbrød med grønt til eller kom den i sandwich.

Hønsesalaten kan også serveres til jule og påskefrokosten.

 

Forberedelses tid:
5 min
Madlavnings tid:
25 min Serveringer:
4 personer

Ingredienser:

 

500 g kogt hønse eller kyllingebryst
1 dåse snittede asparges

1 lille dåse ananas i tern

dressing:

400 g selvvalgt surmælksprodukt f.x skyr, græsk yoghurt, kvark eller ymer

100 g mayonnaise

salt, peber og citronsaft efter smag

1 tsk sukker

1 tsk dijonsennep efter behag

3 tsk mild karry

 

pynt: cherrytomater, purløg eller karse

 

Fremgangsmåde

Rør dressingen sammen og skær kødet i små tern.

Rør karry ananas og asparges i.

Kom kødet i og bland det hele sammen.

 

tip: kan bruges dagen efter til pålæg.

 

 

0 kommentarer på “hønsesalat med asparges og ananasTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *