indisk gryderet

Super lækker gryderet, som er nem at tilberede, og er inspireret af det indiske madunivers, som vi holder så meget af.

Forberedelses tid:
5 min
Madlavnings tid:
30 min
Serveringer:
4 personer
Ingredienser

  • 500 g kyllingebryster i tern
  • 1 tsk revet ingefær
  • 3 fed presset hvidløg
  • saften fra ½ citron
  • 1 tsk gurkemeje
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk stødt koriander
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 tsk garam massala
  • 2 tomater
  • 2 peberfrugter i tern
  • evt. 1 dåse kigærter drænet for vand
  • 2 dl yoghurt naturel
Fremgangsmåde

Svits hvidløg og krydderier i et par minutter.

Tilsæt kødet og citronsaften og lad det hele steg i 2 minutter.

Hak tomaterne og kom dem i gryden sammen med kigærter og peberfrugter.

Lad retten simre ved svag varme i et kvarter.

Til sidst røre du yoghurten i gryden.

Lad retten simre yderligere i 5 minutter inden servering.

Spis ris eller naanbrød til.

 

0 kommentarer på “indisk gryderetTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *