indisk gryderet

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Super lækker gryderet, som er nem at tilberede, og er inspireret af det indiske madunivers, som vi holder så meget af.

Forberedelses tid:
5 min
Madlavnings tid:
30 min
Serveringer:
4 personer
Ingredienser

  • 500 g kyllingebryster i tern
  • 1 tsk revet ingefær
  • 3 fed presset hvidløg
  • saften fra ½ citron
  • 1 tsk gurkemeje
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk stødt koriander
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 tsk garam massala
  • 2 tomater
  • 2 peberfrugter i tern
  • evt. 1 dåse kigærter drænet for vand
  • 2 dl yoghurt naturel
Fremgangsmåde

Svits hvidløg og krydderier i et par minutter.

Tilsæt kødet og citronsaften og lad det hele steg i 2 minutter.

Hak tomaterne og kom dem i gryden sammen med kigærter og peberfrugter.

Lad retten simre ved svag varme i et kvarter.

Til sidst røre du yoghurten i gryden.

Lad retten simre yderligere i 5 minutter inden servering.

Spis ris eller naanbrød til.

 

0 kommentarer på “indisk gryderetAdd yours →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *