italienske fiskefrikadeller

Frisk basilikum og soltørret tomater giver fiskefrikadellerne en smag af italiensk varme og man drømmer sig til Italien.

Forberedelses tid:
5 min
Madlavnings tid:
20 min Serveringer:
4 personer

Ingredienser:

1 bdt basilikum
100 g soltørret tomater

1 fed hvidløg

500 g fiskefars

olivenolie til stegning

Fremgangsmåde

Hak basilikum og soltørret tomater.

Pil hvidløget, og pres eller hak det fint.

Rør ingredienserne i fiskefarsen.

Form farsen til fiskefrikadeller, og steg dem i olie på en pande ved middel varme eller i ovnen ved 200 grader varmluft i 20 minutter.

 

servere evt. ovnkartofler til en grøn salat.

0 kommentarer på “italienske fiskefrikadellerTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *