jordbærkoldskål

 

Her får I vores bedste opskrift på jordbærkoldskål.

 

Snart er det sommer, og ingen sommer uden jordbærkolskål efter vores mening.

 

Forberedelses tid:
2 min Madlavnings tid:
10 min Serveringer:
6 personer

Ingredienser:

4 pasteuriserede æggeblommer

4 spsk sukker

3 tsk vaniljesukker

1 liter  kernemælk

citronsaft efter smag

500 g jordbær

Fremgangsmåde

Pisk æg, vaniljesukker og sukker sammen til en luftig masse.

Tilsæt langsomt kernemælken

Blend halvdelen af jordbærrene og kom dem i koldskålen.

Top din koldskål med resten af jordbærrene skåret i mindre stykker.

 

tip: andre bær kan også bruges.

 

0 kommentarer på “jordbærkoldskålTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *