kalkun og grønsager i sur-sødsovs

Forberedelses tid:
20 min Madlavnings tid:
5 min Serveringer:
4 personer

Ingredienser:

600 g kalkunbryst
2 gulerødder

2 rødløg

1 porre

1 broccoli

1 gul peberfrugt

1 rød peberfrugt

2 stilke bladselleri

½ rød eller grøn chili

sauce:

3 dl eddike

½ dl koldt vand

250 g sukker

1 tsk salt

200 g tomatpuré

½ dl citronsaft

evt. maizena

pynt med purløg

 

Fremgangsmåde

Skær kalkunbrystet i strimler.

Rens grønsagerne og skær dem i strimler.

Brun kødet i en gryde og lad det småstege i 2 minutter.

Tilsæt grønsagerne ned til kalkunkødet og lad det stege med i 3-4 minutter.

Saucen:

Bland alle ingredienser sammen og kog saucen op i en lille gryde. Er saucen for tynd, kan den eventuelt. jævnes med en anelse maizenamel udrørt i koldt vand.

Pynt ved servering med med finthakket purløg.

 

Serveres med ris samt groft brød.

 

0 kommentarer på “kalkun og grønsager i sur-sødsovsTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *