karrygryde med sødekartofler og kikærter

 

Karrygryde med smag af karry, kokos, grøntsager og krydderier.
Vi elsker gryderetter pga de passer bare sig selv og man får en god smagsoplevelse.
Denne gryderet er fyldt med smag, så man lægger ikke mærke til, at der ikke er kød i retten.

 

Forberedelses tid:
10 min Madlavnings tid:
20 min Serveringer:
4 personer

 

Ingredienser:

400 g sødekartofler
1 rødløg
olie til stegning
1 dåse hakkede tomater
2 spsk karrypasta
1 grøntsagsbouillon
1 dåse kikærter
1 dåse kokosmælk
et stykke ingefær (20 g)
1 rød chili
200 g frisk spinat
½ citron
salt og peber

 

Fremgangsmåde

Hak rødløg, hvidløg, og ingefær fint.
Skyl kartoflerne grundigt og skær dem i store tern.
Svits sødekartoflerne i olie i et par minutter.
Kom løg hvidløg ingefær i gryden og lad det svitse i 1 min.
Tilsæt dåsen med hakkede tomater, karrypasta, bouillonterningen plus 2 dl vand og kikærterne.
Lad gryderetten simre til kartoflerne bliver møre.
Hæld kokosmælken i og drys spinatbladene over.
Smag til med salt og citron.
Servere retten med ris.

 

 

0 kommentarer på “karrygryde med sødekartofler og kikærterTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *