karrygryde med sødekartofler og kikærter

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

 

En gryderet med smag af karry, kokos, grøntsager og krydderier.
Vi elsker gryderetter pga de passer bare sig selv og man får en god smagsoplevelse.
Denne gryderet er fyldt med smag, så man lægger ikke mærke til, at der ikke er kød i retten.

Forberedelses tid: 10 min
Madlavnings tid: 20 min
Serveringer:
4 personer

Ingredienser:
400 g sødekartofler
1 rødløg
olie til stegning
1 dåse hakkede tomater
2 spsk karrypasta
1 grøntsagsbouillon plus 2 dl vand
1 dåse kikærter
1 dåse kokosmælk
et stykke ingefær (20 g)
1 rød chili
½ citron
salt og peber

Fremgangsmåde
Hak rødløg, hvidløg, og ingefær fint.
Skyl kartoflerne grundigt og skær dem i store tern.
Svits sødekartoflerne i olie i et par minutter.
Kom løg hvidløg ingefær i gryden og lad det svitse i 1 min.
Tilsæt dåsen med hakkede tomater, karrypasta, bouillonterningen plus 2 dl vand og kikærterne i gryden.
Lad gryderetten simre til kartoflerne er  møre.
Hæld kokosmælken i.
Smag til med salt og citron.
Servere retten med ris.

 

prøv også denne smagfulde karrysuppe

0 kommentarer på “karrygryde med sødekartofler og kikærterAdd yours →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *